Hurtig og effektiv cykelreparation i Århus

Er du ikke lige typen, som selv lapper dækket efter en punktering, eller kræver din jernhest en mere omfattende reparation for at ville køre videre? Så er Rolsted Cykler en fornuftig løsning.

Uanset dit behov for cykelreparation, så kan vi udføre arbejdet på vores værksteder. Såvel traditionelle som mere komplicerede reparationer af cyklen foretages grundigt og professionelt.

Vi har to moderne cykelværksteder

En af vores helt store styrker er alsidighed, og det gælder også vores cykelværksteder. Der findes ikke den del til en cykel, vi ikke kan udskifte eller reparere, så du får en professionel og holdbar reparation.

Det skyldes dels en stor erfaring med alle slags cykelreparationer og dels vores moderne værksteder, som er helt opdateret med hensyn til den nyeste teknologi. Vi sørger løbende for at være på forkant med både materialer og teknik.

Dag-til-dag cykelreparation

Vi ved, at cyklen for mange er et uundværligt transportmiddel, og derfor tilbyder vi også dag til dag reparation. Dermed får du hurtigt dit foretrukne transportmiddel igen, og indtil da kan du leje en cykel hos os. Kontakt os i dag på tlf. 86 25 43 11 – eller besøg én af vores butikker.

Med base i City Vest og på Skanderborgvej i Viby J er vi en ideel cykelforhandler i Århus. Vi ser frem til din henvendelse, hvad enten det er pr. telefon eller et besøg i én af vores to butikker.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Viby

86 25 43 11

Skanderborgvej 107

8260 Viby J

Rolsted Cykler logo