Find din El-cykel hos Rolsted Cykler

Overvejer du som mange andre at investere i en el-cykel? Hos Rolsted Cykler har vi et bredt udvalg af el-cykler til ethvert formål.

Vi forhandler el-cykler fra det danske mærke E-fly og det amerikanske mærke Breezer – og tilbyder både el-cykler med centermotor og forhjulsmotor. Centermotor resulterer bl.a. i en mere sikker færdsel på glatte veje, mere træk og en mere naturlig overgang fra den almindelige cykel. Modsat el-cykler med forhjulsmotor, ”forskrækker” en cykel med centermotor ikke ved at trække meget pludseligt.

Vi ved alt om el-cykler

Det er vigtigt for os, at du finder den helt rigtige el-cykel. Vores personale er derfor løbende på kursus om el-cykler. Her bliver bl.a. bekendt med de mange modeller, deres fordele og teknikken bag deres produktion. Det før f.eks., at eventuelle fejl på cyklen kan identificeres hurtigt og repareres effektivt.

Har I svært ved at overskue de mange muligheder, kan vi tilbyde professionel og kompetent vejledning om el-cykler.

El cykler til alle

El-cykler bliver mere og mere udbredt, idet modellerne kan imødekomme de fleste behov for et effektivt transportmiddel. Gider du ikke være afhængig af bus? Er bil nr. 2 for dyr? Eller vil du generelt bare hurtigere frem, når det passer dig? El-cyklerne findes både som damemodel, sportsmodel eller mountainbike.

Hos Rolsted Cykler finder vi el-cyklen, der lever op til dine forventninger.

Kontakt os i dag på tlf. 86 25 43 11 eller besøg én af vores butikker

Med butikker i City Vest og Viby er vi en ideel løsning, hvis du søger en el-cykel omkring Århus, f.eks. i Brabrand.

Husk, vi har også både MTB, børnecykler, citybikes, bedstemorcykler mm.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Viby

86 25 43 11

Skanderborgvej 107

8260 Viby J

Rolsted Cykler logo