Find den rigtige cykel hos Rolsted Cykler

Hos Rolsted finder vi den cykel, der passer til dig - både størrelsen og typen. Med afdelinger i City Vest og på Skanderborgvej 107A, 8260 Viby J, er vi en ideel forhandler, hvis du I bor i eller nær Århus, f.eks. Brabrand eller Viby.

Herunder er en kort gennemgang af de forskellige cykeltyper, så du kan finde den helt rigtige til dit behov:

Racer cykel:

Raceren er til de fartglade. En let og hurtigkørende cykel med lav rullemodstand, som på kort tid kan skaffe dig vidt omkring på landevejene.

Mountainbike:

MTB kender de fleste. Det er en cykel udviklet til skovkørsel, men den har gode køreegenskaber til både skov og by. Samtidig kan den let med lidt udstyr laves til en hverdagscykel. Læs mere om mountainbikes.

29'er Bike:

Det er cyklen til folk, som gerne vil køre hurtigt i skoven. Det er en Mountainbike med 29" hjul, som giver mulighed for højere hastigheder. Desuden kan den med få ændringer laves til en Citybike. 

Full Suspension (fulley) Bike:

Står den på mountainbike i skoven i fritiden, så er Full Suspension løsningen. Med affjedring i både forgaffel og i bagstellet er den suveræn til det ujævne underlag mellem træerne.

Cross cykel:

Skal du bruge en hurtig cykel, som er en smule mere terrængående end en almindelig racer, så er Cross modellen for dig. Den kombinerer egenskaber fra racer og mountainbike og er derfor en forstærket racer, som er god til daglig transport.

Urban cykel:

Kan måske betegnes som en MTB version 2.0, men med stiv forgaffel, højere gearing og slickdæk er den også velegnet som touringcykel.

Touring cykel:

Skal du have familien med på cykelferie, så er en Touring et oplagt valg. Det er ofte en tilpasset Urban eller Crosscykel, som gør den velegnet til de fleste typer belægning.

ATB cykel:

Det er en citybike med lidt bredere dæk og som regel en affjedringsgaffel, der gør den enormt komfortabel at køre på. Den er ideel til daglig transport i jævnt tempo og touring.

Fitness cykel:

Det er lidt en racercykel i forklædning, da det er en citybike opbygget på race-geometri. Den er letkørende, så du får stor fremdrift ud af hvert eneste tråd.

Citybike:

En citybike kan vel bedst beskrives som en almindelig cykel med gode allround egenskaber. I forhold til eksempelvis ”Fitness” har den en lidt mere opret kørestilling.

Bedstemor cykel:

Cyklen til den rolige bykørsel. Med en meget opret kørestilling samt cykelkurv er den perfekt til den modne kvinde, som cykler ned for at gøre sine indkøb – uden de vilde hastigheder.

Børnecykler:

Den første cykel til purken. Vi har de traditionelle børnecykler med for- og bagbremse, samt MTB's i børnestørrelse. Læs mere om børnecykler

El-cykel:

Vi har et bredt udvalg af el-cykler til alle formål. Vi har mærkerne E-fly & Breezer i butikken. Læs mere om el-cykler

Kontakt os i dag på tlf.: 86 25 43 11 eller besøg os i én af vores butikker.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Viby

86 25 43 11

Skanderborgvej 107

8260 Viby J

Rolsted Cykler logo